Loading location

Categories

POLITICS UNITED NATIONS
videos documentries
news feed fashion
health sports
environment investigations
technology social media
culture entertainment

Trending

1. Loading
2. Loading
3. Loading
4. Loading
5. Loading
6. Loading
7. Loading
8. Loading

Weather

Loading Loading
■   Live weather SAT
■   Global Earthquake monitor
■   Global Flight Radar
LOGIN SIGNUP

США дуже стурбовані намірами Росії щодо України - FORTH News


russia 27 January, 2022 10:3HRS

США дуже стурбовані намірами Росії щодо України

Держсекретар США Ентоні Блінкен заперечує, що Центральне розвідувальне управління має достатньо інформації, щоб вважати, що Російська Федерація та її президент Володимир Путін мають плани захоплення та захоплення земель на території України.

https://res.cloudinary.com/forthnews1/image/upload/v1638215228/United-States-is-highly-concerned-over-Russias-intentions-about-Ukraine-Antony-Blinken/h01ByqFcT.jpg

Нинішній Держсекретар США зазначив, що Сполучені Штати Америки стурбовані і ставляться до цього питання з максимальною серйозністю, оскільки між Росією та Україною знову зростає напруженість, занепокоєння зростає на тлі дій російських військових і заяв росіян. Федерація по Україні.

Поблизу російсько-українського кордону спостерігається посилення незвичайних російських військових дій, які включають мобілізацію та розгортання 1-ї російської танкової гвардійської бригади поблизу кордонів України, ця танкова дивізія є однією з найбільш смертоносних бронетанкових дивізій у російській армії. Світ також помічає незвичайні рівні балаканини та скупчення пропагандистських повідомлень у соціальних мережах, а також безпосередньо з Росії», – сказав Ентоні Блінкен під час прес-конференції під час поїздки до Західної Африки.

Стурбованість зростанням напруженості та хмарами війни між Росією та Україною також хвилює Британію та багато інших країн НАТО, які також є союзниками США. Але досі не впевнено, вірить розвідка США чи ні, що Володимир Путін (президент Російської Федерації) планував анексувати ще українську територію.

Досі не впевнено, які насправді наміри президента Путіна, але світ побачив, що зробила Росія в новітній історії, коли вона анексувала Крим від України (Крим офіційно не є російською територією і повністю контролюється урядом Росії). Федерація). Нова російська стратегія захоплення землі у іноземної держави починається з спроб посилатися на будь-які провокації, які є невловимими для будь-яких інших країн, окрім Росії та навіть України, які представляють інтерес, а потім подальшого використання цієї ж ілюзорної провокації як приводу для просування військового прогресу. сили та посилення військової напруги, зрештою, щоб отримати землю у цільової країни.

Вищезазначену заяву зробив Ентоні Блінкен з посиланням на українську кризу 2014 року, коли російські військові захопили Крим у України та офіційно перетворили його на територію Росії.

Це сталося після того, як український уряд повалив і продовжував чинити опір руху на західні регіони України, росіяни за допомогою російських військових (без офіційних знаків розрізнення) анексували Кримський півострів і підтримали місцеві сепаратистські угруповання, забезпечивши їх постачанням. і зброя.

Крим завжди був переважно російськомовним регіоном на сході України, тепер Крим офіційно є частиною Російської Федерації згідно з урядом Росії.

На думку російського уряду, Захід звинувачують у нинішній ескалації Росії в прикордонному регіоні між Росією та Україною, яка включає в себе великі російські військові навчання в регіоні та виконання строєвих польотів російських бомбардувальників у регіон, що можна назвати певним. практики, але питання: це практика для чого саме?



❖❖❖
Load More
Today
Global
Politics
Business
Science
Travel
Technology
Health
Entertainment
Gaming
Environment
Investigation
Lifestyle
Food
Culture
Fashion
Media
United Nations
Sports